avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți în conformitate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți în conformitate cu noile ...

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți în conformitate cu noile prevederi din L127/2019 când poate fi solicitată o adeverință cu premiile, prime de vacanță și alte beneficii salariale de la fostul angajator pentru a fi depusă la CJP ?Fostul Angajator nu vrea să emită motivează că așteaptă proceduri pt 2024 , ba ca în martie , ba în septembrie ba că nu se știe etc...Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: brostiuc , utilizator 16:23, 3 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 127/20189 este abrogata ..adeverinta o puteti solicita oricand.

Legea 360/2023 va intra in vigore la 01.09.2024.

La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
Bună ziua! Iată ce veste bună: în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
Vă mulțumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, au fost publicate normele de aplicare a noii legi ... bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Au fost publicate normele de aplicare a noii legi a pensiilor? Am cerut adeverinta conform anexa 6 din noua lege a pensiilor si am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă ... PCVS PCVS Bună ziua, Ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă de stagiu cotizare pe perioada 1988-2023, dacă există cartea de muncă cu sporurile ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)