avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cauza pe rol. Cum pot obliga expertul să refacă ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cauza pe rol. Cum pot obliga expertul să refacă expertiza tehnica ...

Cauza pe rol. Cum pot obliga expertul să refacă expertiza tehnica judiciara? Precizez că am măsurat terenul cu ruleta și am făcut o schiță (depusă la dosar) de unde rezultă diferente neconsemnarea de către acesta. Mai mult, nu mi a răspuns la telefon pe toată durata cauzei, in schimb cu partea adversa cu dublă cetățenie era la per tu in timpul măsurătorilor!!! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:54, 8 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti observatii scrise la raportul de expertiza prin registratura tribunalului indicand numarul de dosar aflat pe rol, cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata. Anexati documente care va sustin punctul de vedere. Numai instanta poate dispune expertului sa refaca raportul de expertiza cu conditia sa accepte/ sa aprobe observatiile dvs.
Masuratoarea dvs. cu ruleta poate fi doar orientativa, iar expertul foloseste aparate digitale, conectate prin satelit.
Puteti cere instantei ca raportul de expertiza sa fie avizat de catre OCPI.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu expertul trebuie sa îl convingeți ci instanta de judecata făcând obiecțiuni pertinente la raportul de expertiza depus.Daca ati convins instanta atunci aceasta va dispune ca expertul desemnat sa raspunda la obiecțiuni etcetc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara versus lucrare cadastru frexalina frexalina Buna ziua! Am si eu o intrebare: lucrarea de cadastru( schita de amplasament) are mai putina importanta decat expertiza judiciara ( facuta la cererea instantei ... (vezi toată discuția)
Consultarea raportului de expertiza in arhiva instantei dumifilote dumifilote Am deschis o actiune de rectificare TP.. Instanta a considerat necesara o expertiza topo. Am platit onorariul provizoriu si dupa mai multe tergiversari ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza formulate eronat nrobert13 nrobert13 Buna ziua! Sunt parte intr-un proces civil in care ma reprezint singur in materia granituire. Instanta a cerut o expertiza topografica, care s-a efectuat, iar ... (vezi toată discuția)