avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Firma la care lucrez are mai multe puncte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru. ...

Buna ziua,
Firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru. Eu lucrez la punctul de lucru din Ploiesti, punct de lucru care in 2-3 luni se închide.
Luna aceasta urmează să mă operez la genunchi și voi intra in concediu medical. Daca punctul de lucru se închide în timp ce sunt in concediu medical se va sista plata CM și voi intra in șomaj că celelalte colege ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 8 Ianuarie 2024
Probabil ca da ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, punctul de lucru unde lucrez se închide și voi beneficia ... rita999 rita999 Buna ziua, Punctul de lucru unde lucrez se închide și voi beneficia de șomaj. In acest moment mă pregătesc pentru o operatie la genunchi iar medicul ... (vezi toată discuția)
Concediere dacă sunt gravida Maria pop2008 Maria pop2008 Buna ziua, lucrez la o firma de distribuție care are mai multe puncte de lucru, ca operator calculator la sediul firmei, de aproape 2 ani, și sunt ... (vezi toată discuția)
Vechimea pt. a beneficia de indemnizatie pentru ccc florichiroiu florichiroiu buna ziua, eu sunt insarcinata in 3 luni si nu am vechime in munca decat 6 luni ,magazinul in care lucrez din luna noiembrie se va inchide peste 2 zile si ... (vezi toată discuția)