avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Punctul de lucru unde lucrez se închide ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Punctul de lucru unde lucrez se închide și voi beneficia ...

Buna ziua,
Punctul de lucru unde lucrez se închide și voi beneficia de șomaj.
In acest moment mă pregătesc pentru o operatie la genunchi iar medicul ortoped de la spital, îmi cere adeverință de salariat pentru internare. Firma îmi mai eliberează adeverință de salariat cu CM pe ultimele 12 luni? Ce trebuie sa fac in cazul in care in ziua internării sunt in șomaj?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 20 Ianuarie 2024
Duceti si adeverinta de la AJOFM ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza si cum se platesc concediile medicale, dupa zile calendaristice sau zile lucratoare? IrimieDumitru IrimieDumitru Buna ziua. Am fost internat in Spital la Sibiu si sant in Concediu Medical (CM) din 09.12.2010 si pana in prezent, cu posibilitatea de prelungire in continuare ... (vezi toată discuția)
Vechimea pt. a beneficia de indemnizatie pentru ccc florichiroiu florichiroiu buna ziua, eu sunt insarcinata in 3 luni si nu am vechime in munca decat 6 luni ,magazinul in care lucrez din luna noiembrie se va inchide peste 2 zile si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)