avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inlocuire martor in instanta. Bună seara, mama mea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inlocuire martor in instanta. Bună seara, mama mea este chemata ca martor intr-un dosar (unul ...

Bună seara, mama mea este chemata ca martor intr-un dosar (unul din vecini si-a închis o parte din casa scarii cu termopan cu mai mulți ani în urma, celalalt vecin l-a dat in judecata acum ,sa strice termopanul). Mama este în vârstă, sufere de multiple boli cronice care nu-i permit sa treacă prin stări de stres, stări emoționale puternice. Nu cunoaște discuțiile, înțelegerile avute între vecini la momentul acela( ei locuiesc la etaj), este și greu deplasabila și nu dorește sa meargă la proces. Va rog sa ma ajutați cu un formular...,sau cum ar trebui sa formulez o cerere către instanta prin care sa cer înlocuirea ei ca martor. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:15, 9 Ianuarie 2024
Buna ziua, prezenta este obligatorie si poate fi sanctionata cu amenda neprezentarea. Cu toate acestea, daca aveti acte medicale care dovedesc cele sustinute, formulati o cerere de imposibilitate de prezentare si o depuneti la instanta, nu exista un model si nici nu este o practica frecventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune spatii comune locuinta+teren alca alca Am cumparat de curand un apartament situat intr-o vila in Bucuresti, apart. format din: - ap. cu o sup. utila de 57,03 mp situat la parterul vilei + 1 ... (vezi toată discuția)
Un vecin de bloc ne murdareste masinile. Tepes Tepes Avem un pesionar in bloc care are pretentia sa mearga neaparat in linie dreapta de la scara blocului pina la tomberoane. Uneori trebuie sa ocoleasca vreo ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun vali_ilie vali_ilie Locuiesc intr-o casa care are 2 proprietari: eu etajul si celalalt parterul. In actul de proprietate este specificat dreptul la cota parte indiviza din ... (vezi toată discuția)