avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare de la politie pentru masina zgariata , cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare de la politie pentru masina zgariata , cu casco ! ...

Solicit un sfat pentru situatia in care ma aflu .
Am un autoturism cu CASCO . Din cauza vantului o plasa de gard a cazut peste masina provocand mai multe daune. Am mers la firma de constatare si cei de la asigurare mi-au solicitat ”document emis de politie pentru a se stabili cauzele si i mprejurarile producerii evenimentului” .Daca eu stiu cum s-a intamplat si locul unde s-a produs evenimentul , de ce trebuie sa chem politia pentru constatare .
Daca ar trebui declarat la politie , normal se face in 24 ore .
Ce as putea s-a fac in aceasta situatie ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
mariustofu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustofu , utilizator 23:51, 9 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul ... Mnicopol Mnicopol La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul rezidential in care locuiesc. Locul de parcare se invecineaza cu un santier unde acelasi ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Respins dosar casco - omniasig Simbat Simbat Buna ziua, Recent mi'am deschis trei dosare de dauna (luna iulie) pe casco. Dupa repararea masinii, am fost sunat si informat de cei din service ca unul din ... (vezi toată discuția)