avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni sau Contravaloare actiuni la FONDUL ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni sau Contravaloare actiuni la FONDUL PROPRIETATEA

Tatal meu a avut un teren pe care Primaria Comunei nu a putut sa-l mai restituie. O firma spacializata a evaluat ternul si ne-a informat.
Intrebarea e CE FAC EU ACUM cu acesata evaluare. Ni s-a spus ca ni sa de actiuni la FONDUL PROPRIETATEA. Ce demersuri trebuiesc facute pentru a valorifica evaluarea.
Va multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: Primainvest Consulting Ltd. , Consultant credite si finantari 09:42, 14 Februarie 2010
De fapt, ce doriti: actiuni sau bani?
Nu stiu cum e mai bine. Ce trebuie facut?!!
Fondul Proprietatea se va lista la bursa.
Aveti aici un link de pe site-ul FP, luati contactul cu ei:
[ link extern ]

Sfatul meu este sa pastrati actiunile care vi se vor da. Le vor creste valoarea!
Legat de posibilitatea vanzarii actiunilor la acest moment:

"Acţionarii Fondului Proprietatea au posibilitatea să-şi cesioneze titlurile conform Legii societăţilor comerciale, până la listarea Fondului la bursă. Depozitarul Central poate, după intrarea în vigoare a hotărârii de Guvern, respectiv de la momentul publicării în Monitorul Oficial, să opereze vânzările de acţiuni ale Fondului Proprietatea. Astfel de tranzacţii se fac şi în cazul cesiunii titlurilor societăţilor închise"

Este foarte posibil insa ca anul acesta sa avem in sfarsit fondul proprietatea listat la bursa si sa aveti posibilitatea sa le vindeti prin intermediul bursei.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde actiuni petrom si care ar fi pretul pe actiune? amadelalma amadelalma Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu niste actiuni pe care le-am mostenit de la bunicii mei si ulterior am aflat ca sunt la ... (vezi toată discuția)