avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca am CIM si am avut PFA, cum se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca am CIM si am avut PFA, cum se calculeaza indemnizatia ...

Buna ziua! Daca am CIM si am avut PFA, cum se calculeaza indemnizatia CCC? Copilul se va naste in mai. Pentru CIM imi e clar: ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului. PFA-ul l-am inchis in decembrie 2023. Se iau in considerare ultimele 12 luni, respectiv ianuarie 2023-decembrie 2023? Sau iunie 2023-decembrie 2023, adica perioada cumulata cu CIM? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lusia43 , utilizator 08:30, 11 Ianuarie 2024
iunie 2022 - mai 2024 perioada eligibila pentru CCC

Calcul indemnizatie : 85% din (veniturile nete din salarii + veniturile nete PFA) obtinute in cele 12 luni eligibile : 12
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

iunie 2022 - mai 2024 perioada eligibila pentru CCC

Calcul indemnizatie : 85% din (veniturile nete din salarii + veniturile nete PFA) obtinute in cele 12 luni eligibile : 12

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma interesează cum se calculează indemnizația ... denisa.adelina96 denisa.adelina96 Bună ziua! Ma interesează cum se calculează indemnizația pentru PFA. Am născut în luna iunie , am lucrat până în luna mai , în iunie am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)