avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am dus casa de marcat la o firma autorizata pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am dus casa de marcat la o firma autorizata pentru defiscalizare.

Salut,

Am dus Casa de marcat la o firma autorizata ca sa o duca la defiscalizat. Doamna de acolo zice ca ramane la ei dupa defiscalizare (am platit 150 de lei pt defiscalizare).

Nu ca as putea face mare branza cu ea odata defiscalizata dar de curiozitate. Sincer nu ma mira nimic in tara asta plina de talhari.

Legal sau ilegal?

Nu i firma de unde am cumparat o initial.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:26, 11 Ianuarie 2024
Trebuie sa v-o dea înapoi.
Mersi de raspuns George, cu alte cuvinte ii ilegal ce fac. Cum ziceam, nu ma surprinse deloc. Intr o tara condusa de corupti care incurajeaza astfel de comportament si promoveaza saracia si hotia ii normal. Monkey see, monkey do.
Daca ramane casa la dvs, veti apare la ANAF ca aveti casa si trebuie sa depuneti lunar declaratia F4109, chiar daca nu aveti activitate.
Daca a ramas la firma, s-a facut instrainare si nu mai trebuie sa depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de incasare facturi pay point mikitud mikitud Cum se inregistreaza in contabilitate acest serviciu? Deci am un magazin cu amanuntul unde urmeaza sa instalez un aparat de incasare a ... (vezi toată discuția)
Avem voie sa ne asezam pe iarba in parc? luizacostache luizacostache Am si eu o nelamurire in legatura cu spatiile verzi din parc;acum cateva zile am fost in parcul Kiseleff din capitala si impreuna cu fetita mea ne am asezat un ... (vezi toată discuția)
Ce mai spera oamenii sa faca cu avocatura??? Iulian81 Iulian81 Stateam si ma intrebam... ce o fi oare cu atatia absolventi de Drept care se napustesc pentru meseria aceasta de avocat?? Oare nu sunt destui avocati? Cel ... (vezi toată discuția)