avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Sunt coproprietar cu mătușa mea. Eu îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Sunt coproprietar cu mătușa mea. Eu îmi pot vinde ...

Bună ziua. Sunt coproprietar cu mătușa mea. Eu îmi pot vinde cota parte de moștenire fără ca ea sa nu fie de acord? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 11 Ianuarie 2024
Fara ca ea sa fie de acord? Da, puteti vinde, dsr cine cumpara o cota parte? Găsiți cimparator și vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am certificat de moștenitor pe o casa și teren ... Julia 555 Julia 555 Bună seara. Am certificat de moștenitor pe o casa și teren intravilan si sunt coproprietar cu mătușa mea și nu ne înțelegem deloc. Ce pot face ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara acordul partilor. se pune problema in modul urmator ... Fanica_1989 Fanica_1989 Succesiune fara acordul partilor. Se pune problema in modul urmator - 12hectare de teren, pe numele bunicului. Bunicul a avut 3 fete, toate decedate in ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand 1/2 din un apartament ? italytattoo italytattoo Buna ziua sunt unu din cei doi coproprietari .. Anul trecut am cumparat un apartament si as dori sa stiu daca pot vinde cota mea fara aprobarea al celuilalt ... (vezi toată discuția)