avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj banii din cont: Am vândut un apartament , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj banii din cont: Am vândut un apartament , căsătorită ...

Partaj banii din cont: Am vândut un apartament , căsătorită fiind cu fostul soț. Apartamentul era cumparat in timpul casatoriei prin credit bancar. La cateva luni de la vanzare, eu am introdus acțiunea de divorț din diverse motive. Banii rezultați din vânzare au rămas la el în cont. Mai am vreo șansă să primesc dreptul meu sau se presupune ca s au cheltuit în timpul căsătoriei deși eu n am beneficiat de niciun leu. Fostul soț m a mințit ca vrea sa ne mutam într un apartament mai mare, m a convins sa semnez vânzarea ca să rămână cu banii sa i cheltuie în alte scopuri. Mie mi a virat în cont fix suma pe care o aveam de achitat la banca (era pe numele meu, iar el coplatitor), iar pentru profit a dat contul lui personal. Un șarlatan, cu alte cuvinte.
Se mai poate demonstra ceva? Sau la partaj se împart doar bunurile existente? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:13, 11 Ianuarie 2024
Acum cat timp q fost asta? Camd ati divortat și când ati vandut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema legata de recuperare de creante... Cezar66 Cezar66 Problema sta in felul urmator : am fost casatorita 7 ani cu un barbat care nu a lucrat niciodata,nu a avut nici un venit,astfel incat eu l-am intretinut.In al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. ... Aniiii Aniiii Buna ziua, As avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. In 2016 am luat un credit de tip prima casa, fiind căsătorită. In 2017 am divorțat și ... (vezi toată discuția)
Partaj Coco_luca Coco_luca Sunt in proces de partaj cu fostul sot. In timpul casatoriei (pe langa alte bunuri) am cumparat un apt pe care l-am vandut in 2006, banii rezultati fiind ... (vezi toată discuția)