Partaj banii din cont: Am vândut un apartament , căsătorită fiind cu fostul soț. Apartamentul era cumparat in timpul casatoriei prin credit bancar. La cateva luni de la vanzare, eu am introdus acțiunea de divorț din diverse motive. Banii rezultați din vânzare au rămas la el în cont. Mai am vreo șansă să primesc dreptul meu sau se presupune ca s au cheltuit în timpul căsătoriei deși eu n am beneficiat de niciun leu. Fostul soț m a mințit ca vrea sa ne mutam într un apartament mai mare, m a convins sa semnez vânzarea ca să rămână cu banii sa i cheltuie în alte scopuri. Mie mi a virat în cont fix suma pe care o aveam de achitat la banca (era pe numele meu, iar el coplatitor), iar pentru profit a dat contul lui personal. Un șarlatan, cu alte cuvinte.
Se mai poate demonstra ceva? Sau la partaj se împart doar bunurile existente? Mulțumesc mult!
Partaj
Coco_luca
Sunt in proces de partaj cu fostul sot. In timpul casatoriei (pe langa alte bunuri) am cumparat un apt pe care l-am vandut in 2006, banii rezultati fiind ... (vezi toată discuția)