avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DOMICILIU MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DOMICILIU MINOR

DOMICILIU MINOR??
Bună ziua. Aş dori să mă ajutaţi întro problemă. Nu mai locuiesc de 2 luni împreună cu soţia de care urmează să divorţez la notar de comun acord. Eu locuiesc ba la mama ( care la rândul ei stă în apartamentul concubinului ei), ba la bunici dar fiind bolnavi nu pot sta prea mult nici acolo, uneori mai stau la un coleg de serviciu. In această situaţie vă rog să-mi spuneţi dacă domiciliul minorilor imi poate fi atribuit? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
ildifree67, utilizator
Cel mai recent răspuns: ildifree67 , utilizator 13:30, 11 Ianuarie 2024
Cu siguranta nu, pana nu aveti un domiciliu stabil. Copilul are nevoie de stabilitate a locuintei si a persoanei care sa se ocupe de el, are nevoie de spatiu personal pentru joaca si lectii, intr-un mediu securizant.
pai si unde sa stati cu el, la colegu acasa ?
inchiriati-va ceva daca vreti sa aveti o sansa.
gi-jane2, moderator
Nu se poate ce vreți.
Nici mama nu obținea în cazul dat.

Și cu programul de vizita ati putea avea probleme serioase.
Vedeți ce strategie gândiți cu avocatul.

București 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu probleme popescuelena77 popescuelena77 Sotia divorteaza de sotul ei.Impreuna au un copil de 9ani si 8 luni. Ei locuiesc impreuna la mama sotului.Apartamentul are 3 camere. Mama lucreaza in romania, ... (vezi toată discuția)
Revenire la tata IonIliescu2 IonIliescu2 Sint in urmatoarea situatie in urma relatiei cu fosta sotie, am un copil adoptat caruia ii platesc pensie alimentara in urma relatiei cu concubina am un ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)