avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Eliberare factura si chitanta cu același număr?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Eliberare factura si chitanta cu același număr?

Daca elibere factura si chitanta pentru platile NUMERAR acestea pot avea aceasi serie? De exemplu facutra seria A si chitanta seria A? PFA-ul este neplatitor de TVA
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ana.icphoto , utilizator 14:26, 11 Ianuarie 2024
Da se poate, specificati in decizia interna de numerotare a documentelor. Dar atentie ce fel de activitate desfasurati ca poate aveti nevoie de casa de marcat.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
PAVEL86, utilizator
multumesc! intreprind activitati fotografice, mi s-a transmis ca, in cazul meu, nu este obliggatorie casa de marcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Editare factura...nelamurire Tudor.M Tudor.M Buna seara! Am cateva nelamuriri legate de PFA-ul ce il detin, sunt foarte multe opinii si nu stiu cum sa fac intr-un final: 1) Sunt neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)
Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Numerotare facturi ginela ginela Buna ziua, Sunt pfa,neplatitor de tva si emit un numar mic de facturi pe an fapt pentru care pe parcursul anilor 2008-2011 am folosit acelasi carnet de ... (vezi toată discuția)