Stimati concetateni
Sunt administrator al unui S.R.L. al carui asociat unic de curand a decedat.
De la registrul comertului m-au trimis la notar sa obtin un certificat de succesiune ca sa pot dizolva societatea.
Problema care ma pune pe ganduri este cam ce ar trebui sa contina acest certificat si ce acte doveditoare ar trebui sa prezint notarului in conditiile in care eu nu stiu ce si cate rude are defunctul.
Mentionez ca in ultimii 5 ani societatea a avut profit 0.
Mii de multumiri in speranta ca cineva mi-ar putea da un sfat.
Asa cum v-am raspuns si in mesajul privat, in cazul in care sursa din care ati aflat ca asociatul a decedat nu va poate ajuta cu informatii legate de mostenitori, va adresati cu o cerere Camerei notarilor Publici in care sa va comunice daca s-a deschis succesiunea si care sunt mostenitorii. Trebuie sa mentionati motivul pt care solicitati aceste informatii.
Dupa aceea nu aveti decat sa-i contactati pe mostenitori sa vedeti pozitia acestora in raport de SC la care sunteti administrator.
Asa cum v-am raspuns si in mesajul privat, in cazul in care sursa din care ati aflat ca asociatul a decedat nu va poate ajuta cu informatii legate de mostenitori, va adresati cu o cerere Camerei notarilor Publici de la ultimul domiciliu al asociatului, in baza careia sa va comunice daca s-a deschis succesiunea si care sunt mostenitorii. Trebuie sa mentionati motivul pt care solicitati aceste informatii.
Dupa aceea nu aveti decat sa-i contactati pe mostenitori sa vedeti pozitia acestora in raport de SC la care sunteti administrator.
daca se doreste dizolvarea si radierea societatii cred ca nu e suficient certificatul de mostenitor.trebuie vazut cine sint mostenitorii si daca vor sa radieze firma sau sa pastreze firma.
daca se doreste dizolvarea si radierea societatii cred ca nu e suficient certificatul de mostenitor.trebuie vazut cine sint mostenitorii si daca vor sa radieze firma sau sa pastreze firma.