avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata taxe pe bani cadou persoana fizica?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata taxe pe bani cadou persoana fizica?

Buna!
Dragilor, daca iubitul meu care are rezidenta permanenta in Australia, lucreaza acolo si plateste taxe acolo, imi trimite mie o suma de bani lunar ca ajutor, pe paypal, eu mai trebuie sa declar banii aici si sa platesc taxe pe acea donatie/ajutor? mentionez ca el trimite ca persoana fizica, in paypal si eu ii transfer apoi pe revolut. Nu sunt rau-voitoare, daca trebuie sa platesc ceva taxe, cum fac si in baza carei legi? Va rog frumos in raspuns clar. Multumesc cu respect!
Cel mai recent răspuns: Ionel444444 , utilizator 20:41, 12 Ianuarie 2024
fiind donatii nu se platesc taxe la aceste donatii
Exista vreo lege de referinta? In caz ca ma intreaba ANAF as vrea sa stiu pe ce baza le raspund sau le explic, va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe bani primiți prin paypal Ionel444444 Ionel444444 Buna! Dragilor, daca iubitul meu care are rezidenta permanenta in Australia, lucreaza acolo si plateste taxe acolo, imi trimite mie o suma de bani lunar ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri suplimentare stefandumitru37 stefandumitru37 Sunt cetatean roman, domiciliat in Romania si de curand mi s-a ivit ocazia sa ajut cateva persoane straine din SUA. Acestia nu vor sa semneze nimic cu mine si ... (vezi toată discuția)