avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele personale, ...

Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele personale, si ulterior ma contactat telefonic , si-a recunoscut vinovatia, dar fiind vorba de o suma mare de bani , de credit, care pana la urma nu s-a achitat (inchis) pot sa iau la raspundere persoana, sau este santaj ?
Sau cel mai bine sa merg direct la parchet ? Care ar fi un dosar penal, ceea ce ar fi neplacut, stiind situatia persoanei.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:39, 12 Ianuarie 2024
Probabil că avea complici. Ar fi trebuit să de-a seama funcționarul de credit că nu sunteți Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum executat silit.. mariusgeorge mariusgeorge Am mai scris in urma cu ceva timp despre faptul ca niste colegi mi-au falsificat semnatura si s-au folosit de datele mele personale pentru a-i gira..acum mi-au ... (vezi toată discuția)
Furtul datelor personale din casuta de mail mirceapreoteasa mirceapreoteasa Cumnatei mele i-a fost sparta casuta de mail de catre un fost amic, i s-au furat toate datele stocate ,de la contacte, la mailuri arhivate si acum individul o ... (vezi toată discuția)
Complicitate la inselaciune '' metoda accidentul '' art 244 Robertrobi Robertrobi Buna seara, Am și eu o problema, în data de 19.08.2019 am fost contactat telefonic de către un prieten sa îl duc cu masina mea personala într-un oraș sa ... (vezi toată discuția)