avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele personale, ...

Buna seara, daca cineva s-a folosit de datele mele personale, si ulterior ma contactat telefonic , si-a recunoscut vinovatia, dar fiind vorba de o suma mare de bani , de credit, care pana la urma nu s-a achitat (inchis) pot sa iau la raspundere persoana, sau este santaj ?
Sau cel mai bine sa merg direct la parchet ? Care ar fi un dosar penal, ceea ce ar fi neplacut, stiind situatia persoanei.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:39, 12 Ianuarie 2024
Probabil că avea complici. Ar fi trebuit să de-a seama funcționarul de credit că nu sunteți Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum executat silit.. mariusgeorge mariusgeorge Am mai scris in urma cu ceva timp despre faptul ca niste colegi mi-au falsificat semnatura si s-au folosit de datele mele personale pentru a-i gira..acum mi-au ... (vezi toată discuția)
Furtul datelor personale din casuta de mail mirceapreoteasa mirceapreoteasa Cumnatei mele i-a fost sparta casuta de mail de catre un fost amic, i s-au furat toate datele stocate ,de la contacte, la mailuri arhivate si acum individul o ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)