avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen predare documentatie tehnica, livrabile. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen predare documentatie tehnica, livrabile. Conform notificarii ...

Termen predare documentatie tehnica, livrabile.

Conform notificarii achizitorului, documentatia tehnica trebuia predata, pe baza de proces-verbal de predare -primire, in termen de 5 zile lucrătoare de la comunicarea notificarii. La data de 07.12.2013 s-a implinit termenul de 5 zile acordat, data la care nu a fost predata documentatia, astfel cum s-a solicitat.
In schimb, s-a primit un e-mail in care ni s-a comunicat ca în data de 07.12.2023, documentatia a fost depusa la serviciul de curierat, cu dovada AWB, aceasta fiind adusa de curier in data de08.12.2023, data ulterioara termenului de 5 zile acordat.
Fata de aceasta situatia, prin depunerea la curier a documentatiei in data de 07.12.2023, se poate considera ca documentatia a fost predata in termen?
Rog un punct de vedere si un temei legal pentru situatia in care se considera ca a fost predata in termen.
Va multumesc.
Termenul acordat este unul contractual si nu de procedura.Noi apreciem ca documentatia nu a fost predata in termen, termenul fiind unul de livrare.
Cel mai recent răspuns: TimeeaBV , utilizator 02:33, 21 Ianuarie 2024
Bună seara,
Sunt necesare unele lămuriri:
1. Când a fost trimisă notificarea?
2. Cum a fost transmisă?
3. Ce prevede contractul în legătură cu transmiterea notificărilor?
Vă mulțumesc!
Mulțumesc! Notificarea a fost transmisa atât pe mail, cât și prin curier. Este mai lunga povestea, cert este ca avem un proces pe rol. Vom vedea deznodământul în instanta.

Livius Laslau a scris:

Bună seara,
Sunt necesare unele lămuriri:
1. Când a fost trimisă notificarea?
2. Cum a fost transmisă?
3. Ce prevede contractul în legătură cu transmiterea notificărilor?
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Deschidere actiune recuperare bani AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am scris mai demult in forum ca am achitat o suma de bani unei firme pentru a imi livra o cantitate de parchet. Cum ne cunosteam, aveam un ... (vezi toată discuția)
PenalitĂȚi facturi chirie - pers juridice raluca.nutu raluca.nutu Buna ziua! Rog opinii! S-a încheiat un contract de închiriere spatiu punct lucru, între 2 societăți, cu clauze care prevăd ca plata chiriei se face la ... (vezi toată discuția)