avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Astazi am ridicat Fisa fiscala de la firma la care lucrez si in ea figureaza niste sume pe care nu le-am primit, angajatorul fiind resatrant cu salariile inca din luna noiembrie. Ce pot face pentru a-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: clao , utilizator 15:55, 1 Februarie 2010
Daca pe cale amiabila nu puteti recupera banii, formulati o actiune in pretentii impotriva angajatorului!
eventual puteti sesiza si i.t.m.!
Nu pot face si o plangere la organul fiscal in drept? Practic angajatorul a comis o infractiune scriind alte sume decat cele corecte intr-un document fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte si delapidare? andreivancea andreivancea Buna seara, Am fost angajat la un S.C. in calitate de agent de vanzari si am falsificat niste chitante, suma lor nefiind mai mare de 5-6000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune demir_crina demir_crina buna ziua! am inceput constructia unei case si am facut contract cu o firma de constructii carora le-am dat un avans de 4000 euro, dar care nici in ziua de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani familistu familistu buna ziua am platit timp de 1 an si jumatate o suma de bani la o firma de recuperare a creantelor - firma 1. dupa lungi demersuri atat la banca cat si la ... (vezi toată discuția)