avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.L.am ...

Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un,raspuns.L.am dat in judecată pe fostul sot pt marirea pensiei alimentare.Vreau sa ma reprezint singura doar ca raspunsul mi l.a facut un avocat care imi spune ca trebuie sa am si bonuri la dosar pentru alimentatia copilului care este fara gluten.Eu am pus acolo cateva bonuri dar consider ca nu trebuie sa pun toate bonurile pe ultimele 6 luni de cand noi am inceput regimul.Am pus 2-3 bonuri in care sa se vada cu cat este mai scumpa faina fara gluten,si toate produsele fara gluten.Dumneavoastra cum ma sfatuiti?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:55, 13 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E suficient. Puneți și recomandarea medicului.
Oricât qti cheltui, mai mult de 1/4 , daca nu mai are copii, nu puteti cere si obține.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
acest răspuns util
Nu trebuie sa aveti doavda cheltuielilor lunare caci este evident ca minorul mananca si ca ii respectati indicatiile medicale, cateva bonuri exemplificative va sunt de ajuns.

Cel mai important este insa scrisoarea medicala care atesta problemele de sanatate si indica acest regim.
acest răspuns util
Prea mult nu vă ajută astfel de bonuri de alimente, pentru că și fără astfel de probe, nu veți obține mai mult de maximul obligației de întreținere, care este de 25% din venitul lunar net al tatalui copilului.

Dacă mai are un copil sau doi copii, veți obține 16,66%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta ... razvanrd razvanrd Buna ziua, Sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta la gluten. Luni vom incepe gradinita iar conducerea unitatii la decizia doamnei doctor ne-a ... (vezi toată discuția)
Pot modifica cuantum pensie alimentara stabilita la notar? daca da, se ia si retroactiv?bună ziua. sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil ... CTBx CTBx Bună ziua. Sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil și casa impreuna. De comun acord am stabilit ca domiciliul copilului va fi la mama, adică la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema.l.am ... DMihaelaD DMihaelaD Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema.L.am dat in judecată pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare.Avem doi copii unul de 17 ani si ... (vezi toată discuția)