Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un,raspuns.L.am dat in judecată pe fostul sot pt marirea pensiei alimentare.Vreau sa ma reprezint singura doar ca raspunsul mi l.a facut un avocat care imi spune ca trebuie sa am si bonuri la dosar pentru alimentatia copilului care este fara gluten.Eu am pus acolo cateva bonuri dar consider ca nu trebuie sa pun toate bonurile pe ultimele 6 luni de cand noi am inceput regimul.Am pus 2-3 bonuri in care sa se vada cu cat este mai scumpa faina fara gluten,si toate produsele fara gluten.Dumneavoastra cum ma sfatuiti?Va multumesc frumos!
Nu trebuie sa aveti doavda cheltuielilor lunare caci este evident ca minorul mananca si ca ii respectati indicatiile medicale, cateva bonuri exemplificative va sunt de ajuns.
Cel mai important este insa scrisoarea medicala care atesta problemele de sanatate si indica acest regim.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Prea mult nu vă ajută astfel de bonuri de alimente, pentru că și fără astfel de probe, nu veți obține mai mult de maximul obligației de întreținere, care este de 25% din venitul lunar net al tatalui copilului.
Dacă mai are un copil sau doi copii, veți obține 16,66%.