avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabilitati ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabilitati ITM

Am facut o sesizare la ITM in care spuneam ca angajatorul meu nu vrea sa primeasca nici un Concediu Medical. Chiar trimis prin posta cu confirmare de primire, refuza primirea.
ITMul mi-a dat un raspuns evaziv cum ca nu este responsabilitatea lui sa intervina in asa ceva. Atunci carui organ ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 16:01, 1 Februarie 2010
Adresati-va Casei de Asigurari de Sanatate in legatura cu refuzul primirii certificatului medical.
Sesizati Inspectia muncii daca angajatii ITM nu-si cunosc indatoririle prevazute de lege si pentru care sunt platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul angajatorului de a primi concediul medical lauraneacsu77 lauraneacsu77 buna ziua ma aflu in situatia in care sunt in preaviz pentru desfiintare post,, un preaviz de care am luat la cunostinta fiindu-mi comunicat prin posta in ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a primi concediul medical del_gf del_gf Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: Am avut concediu medical 6 saptamani, in continuare. Am dus 2 concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte angajator si itm utilizator86 utilizator86 Buna seara! Am trimis angajatorului prin posta cerere de eliberare acte, acte ce sunt obligatorii sa le elibereze la incetarea contractului de munca. I-am ... (vezi toată discuția)