avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mandatar si cumparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mandatar si cumparator

Mandatarul poate fi chiar cumparatorul?
Buna ziua, v-as ruga sa ma lamuriti in privinta urmatoarei situatii :as dori sa cumpar un apartament impreuna cu fiica mea deci sa fim coproprietare dar proprietarul apartamentului se afla in Canada. El este de acord sa dea o procura pt vanzarea lui dar nu mai are rude in țara. Intrebarea este : este posibil sa ne dea procura mie si fetei mele chiar daca suntem cumparatoare? Se suprapun cumva atributiile?
Sau ce act ar putea face prin consulatul din Toronto pt a-l vinde si sa evite in drum in plus in țară (costisitor si obosito). Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:27, 13 Ianuarie 2024
Nu, pentru ca este contrarietate de interese.
La Consulat trebuie sa facă o procura pentru vânzare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare garsoniera prin procura (proprietarul e in canada) Dante78 Dante78 Buna ziua Nu stiu exact daca am nimerit bine, daca nu rog adminul s amute subiectul acolo unde stie dansul mai bine. problema mea e asta: am un prieten ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara procura fabi_arina fabi_arina Doresc sa cumpar un apartament pe numele fiicei mele care nu este in tara. Intrebarea mea este daca pot sa fac acest lucru fara sa am o procura de la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)