buna ziua va deranjez si eu cu o mica problema
azi (01.02.2010) mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni, problema e urmatoarea pietonul alerga pe trecerea de pietoni iar in momentul un care am trecut el nu era pe partea mea de corosabil , strada pe care am fost oprit e cu 4 benzi 2 pe sens si sensurile sunt delimitate de un scuar,
In procesul verbal incheiat nu este trecut nici un martor nici macar persoana pe care am deranjat-o din alergare.... e corect??????
iar la incadrarea in lege pe procesul verbal e trecut in felul urmator art.100/3/b
eu din cate stiu si am vazut peste tot pe net si in literatura de specialitate nu exista asemenea abreviere peste tot scrie art.100 alin.(3) lit.b)..............e corect????
va multumesc anticipat
Citeşte cu atenţie OG 2/2002, textul îl găseşti pe net şi ai să vezi că ăsta e unul dintre motivele pentru care se anulează PV-ul. Poate mai găseşti şi altele, în orice caz fă plângere la judecătoria pe raza căreia s-a întâmplat fapta. ªi lipsa menţiunii privind organul unde poţi depune plângere este motiv de nulitate a pv-ului.
Succes.