avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca o pesoana chirias, intrun apartament dintr-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca o pesoana chirias, intrun apartament dintr-o asociatie de ...

Daca o pesoana chirias, intrun apartament dintr-o asociatie de proprietari, nu isi plateste cotele de intretinere acumuland restante, acea locuinta poate fi deconectata de la plata utilitatilor, respectiv apa, daca ar exista sa spunem o hotarare in acest sens? Asta in afara faptului ca poate fi trimisa in judecata .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:19, 14 Ianuarie 2024
Nu, pentru ca legea 196/2028 prevede altceva . Doar faptul că proprietarul locuinței poate fi chemat în instanță pentru acest lucru. Chiriașul nu are vreo datorie față de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii primarie (proprietar apartamente) catre asociatie CristiGanea CristiGanea Buna ! Problema este in felul urmator:In 2008 au fost evacuati 2 familii din locuinta de catre primarie,primaria fiind proprietarul apartamentelor,aceste ... (vezi toată discuția)
Chirias in litigiu cu proprietarul costas2828 costas2828 Sunt administrator de bloc si am urmatorul caz: chiriasul unui apartament a incheiat o intelegere verbala cu proprietarul pentru conditiile de inchiriere. ... (vezi toată discuția)
Asociatie noua, bransare separata? ContSters215324 ContSters215324 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc vechi nationalizat in care locuiau chiriasi la stat. Intre timp unii au devenit proprietari, altii sunt inca chiriasi (printre ... (vezi toată discuția)