avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Lucru in Romania pt o firma din Belgia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Lucru in Romania pt o firma din Belgia

Bună ziua, urmează să fiu angajat de o firmă care nu are sediul în România. Cum as putea lucra la ei? Unde îmi sunt plătite taxele? Pot alege reședință fiscala în altă țară, dar sa locuiesc în România? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe pt. contract de munca din marea britanie cu prestarea activitatii pe mare VladLazar VladLazar Buna ziua! In aceasta vara mi-am schimbat locul de munca. Am fost angajat de o agentie de recrutare cu un contract de munca pentru marinari inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu in afara tarii pentru un angajator dintr-o alta tara catalina_iv catalina_iv Buna ziua, As dori sa va intreb cum, cui sau unde sa declar veniturile pe care le incasez de la o companie americana pentru care lucrez. Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit 16%? student02 student02 Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez intr-o tara care nu este in Europa, banii imi vor fi livrati din acea tara in contul bancar din Romania. Voi calatori mult, ... (vezi toată discuția)