avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna seara am 25 ani de vechime in munca, armata 6 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna seara am 25 ani de vechime in munca, armata 6 luni, facultate ...

buna seara
am 25 ani de vechime in muhca, armata 6 luni, facultate la zi 5 ani

ce pensie la limita de varsta primesc daca maine as iesi la pensie?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 15 Ianuarie 2024
Nu se poate da un răspuns la această întrebare.Depinde de mai multe date și elemente.In primul rand trebuie să îndepliniți condiția de vârstă standard.
Calculul pensiei depinde de cuantumul veniturilor salariale obtinute ... Cuantumul pensiei se determină prin înmulţirea punctajului mediu anual realizat de asigurat cu valoarea unui punct de pensie.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata sau partial anticipata alina84mrc alina84mrc Buna ziua! Daca o persoana de 56 de ani cu o vechime in munca de 32 de ani,din care 17 ani si 10 luni cu grupa a 2-a,doreste sa se pensioneze antcicipat,sau ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata partiala silverlining silverlining Calculul pensiei anticipate partial .....se face lunar, adica aceasta creste in fiecare luna, sau se stabileste o data-la iesirea la pensie anticipata partial ... (vezi toată discuția)
Mod calcul pensie caesara7 caesara7 Buna ziua ,stimati domni! In primul rand,va rog sa-mi spuneti daca modul de calcul al pensiei tine cont de salariul din ultimii 2 ani lucrati? In al II-lea ... (vezi toată discuția)