avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot ajunge la protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot ajunge la protectia copilului

va rog ma ajuta cineva cum pot sa fac ceva ptr prietena mea sa anunt protectia copilului ca e fff greu sa o mai vad in casa aia de alcolisti si de oameni care nu au suflet ptr un copil#-o
Cel mai recent răspuns: Tony Theodorescu , Consilier juridic 16:51, 1 Februarie 2010
In cadrul primariei de sector, exista serviciul de protectie al minorului aflat in dificultate si asistanta sociala, iar aici va adresati cu o sesizare biroului familial sau monitorizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama refuza incasarea pensiei alimentare interzicand accesul tatalui la minor heinrich_huniady heinrich_huniady Buna ziua, Am divortat prin hotarare judecatoreasca, eu fiind obligat la plata pensiei alimentare in cuantum de 150 de lei pe luna incepand cu 13 feb. 2013. ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa pe numele nepotului lemia50 lemia50 Revin la intrebareaanterioara:daca vreau sa cumpar o casa pe numele nepotului meu care are 8 ani,este nevoie la notariat de un formular completat la ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)