avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Dacă soțul meu este decedat și copilul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Dacă soțul meu este decedat și copilul primește ...

Bună ziua!Dacă soțul meu este decedat și copilul primește pensie de urmas,ce se intampla daca îmi voi schimba numele,fie ma recasatoresc,fie voi trece la numele de fata?Exista posibilitatea ca,copilul sa numai primească pensie ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:32, 15 Ianuarie 2024
Buna seara!
Copilul primeste pensie pana la varsta de 26 de ani daca frecventeaza cursurile unei facultati.
Daca va recasatoriti si sotul il adopta,atunci nu mai primeste pensie.
De ce v-ati dori sa treceti la numele de fata si sa aveti alt nume decat copilul?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas + ajutor deces FarFromSane FarFromSane Buna seara, Numele meu este Catalin si as dori sa aflu si eu raspunsul la cateva intrebari si/sau scenarii. 1. O persoana (61 de ani) a decedat avand o ... (vezi toată discuția)
Despre adoptia bunici mele marian_26 marian_26 Bunica mea (traieste) poate sa imi faca vreun act de vanzare cumparare pe terenuri, imobile sau ce mai are ca mostenire dupa sot asta dupa ce am trecut eu pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil dupa concubinaj - tatal este decedat tuinea2005 tuinea2005 Buna ziua. Sunt mama unui copil de 10 ani care momentan detine numele tatalui.Doresc sa il trec pe numele meu.Tatal copilului a decedat in urma cu 2 ani.Dupa ... (vezi toată discuția)