avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am comandat o piesă de mobilier, am platit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am comandat o piesă de mobilier, am platit suma in ...

Buna ziua, Am comandat o piesă de mobilier, am platit suma in avans, in momentul comenzii, am factură dar nu mi s-a livrat bunul achitat. Au trecut 3 luni de la comandă și mereu mi se spune că "urmează să se livreze". Nu știu ce aș putea să fac, să îl dau in judecata sau să fac sesizare la ANPC. Politia bănuiesc că nu mă poate ajuta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 16 Ianuarie 2024
intai faceti plangere la anps si apoi ii dati in judecata, daca nu se rezolva.
politia nu are cum sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ? lenovo lenovo Buna ziua. Problema mea sta dupa cum scrie si in titlu, in recuperarea unei sume, platite in avans, unui depozite de materiale de constructii pt o marfa ce nu ... (vezi toată discuția)
Vicii mobilier, nerespectare termen livrare Mdragomir Mdragomir Buna seara! In eventualitate in care urmare a unei comenzi mobilier nu s a respectat nici termenul si se intarzie mult in finalizare cu multiple vicii, eu ca ... (vezi toată discuția)
Produs nelivrat, avans nereturnat nobody_mnk nobody_mnk Bună ziua. Mă confrunt cu o situație pe care nu mai știu cum să o gestionez și am nevoie de îndrumarea dumneavoastră. Pe 14 noiembrie am ... (vezi toată discuția)