avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vicii mobilier, nerespectare termen livrare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vicii mobilier, nerespectare termen livrare

Buna seara! In eventualitate in care urmare a unei comenzi mobilier nu s a respectat nici termenul si se intarzie mult in finalizare cu multiple vicii, eu ca persoana ce a comandat considerand ca produsele nu sunt conforme, pot apela la ANPC sau ce alta metoda de plangere exista? Mentionez si ca nu a emis factura si bon fiscal ci doar bon comanda si transfer in cont bancar, pe care evident le detin, deci nici fiscal nu consider ca sunt profesionisti. As dori va rog un sfat in acest sens pentru ca de peste o luna termenul asumat de livrare efectiv nu finalizeaza si nu solutioneaza viciile. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:59, 6 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sigur ca puteti sa va plangeti la ANPC, dar atentie la formulari fiindca nu tot ce considerati dvs este si real sau legal.
astfel, lipsa de conformitate trebuie sa o raportati la cerintele dvs sau la modul lor curent de lucru, toate documentate (desene, liste, descrieri, etc). pe site-ul ANPC gasiti in detaliu modul de intocmire a unei reclamatii
in cazul in care plata se face prin transfer bancar nu se emite bon fiscal. factura ar fi trebuit totusi sa primiti, impreuna cu marfa, daca aceasta a fost livrata in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am comandat o piesă de mobilier, am platit suma in ... AlinaSC199 AlinaSC199 Buna ziua, Am comandat o piesă de mobilier, am platit suma in avans, in momentul comenzii, am factură dar nu mi s-a livrat bunul achitat. Au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Produs nelivrat, avans nereturnat nobody_mnk nobody_mnk Bună ziua. Mă confrunt cu o situație pe care nu mai știu cum să o gestionez și am nevoie de îndrumarea dumneavoastră. Pe 14 noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Comanda mobila nelivrata alex.mar9 alex.mar9 Buna ziua, Am comandat mai multe corpuri de mobila la o firma in urma unei recomandari de pe un grup pe data de 14 noiembrie. Am platit 50% avans si am ... (vezi toată discuția)