avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este procedura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este procedura de radiere ...

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este procedura de radiere a unei masini care nu mai este in circulatie de cativa ani. Aceasta masina este pe numele sotului meu care a decedat luna trecuta. Am depus actele pentru succesiune, urmeaza sa primesc certificatul de mostenitor in maxim 10 zile. Se poate radia doar de la primarie sau trebuie sa merg si la Serviciul de Inmatriculari? Care este procedura? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 09:44, 23 Ianuarie 2024
Trebuie sa ne spuneti si unde se afla masina in acest moment. Functie de acest aspect, sunt mai multe variante de raspuns.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de pe rolul fiscal al unui bun mobil înstrăinat, însă nedeclarat la direcţia de taxe şi impozite de către vânzător Alexei000 Alexei000 În urma decesului socrului meu şi a începerii încheierii succesiunii, am aflat că acesta a vândut o maşină chiar înainte de a muri, iar aceasta încă ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa radiez o masina ? anisia53 anisia53 am o lada 1500 care din anul 2008 nu a mai circulat deloc... a fost a tatalui meu care a decedat in acel an..iar noi nu am gasit atunci actele ca sa o prindem ... (vezi toată discuția)