avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. A fost eliminata notiunea de accident de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. A fost eliminata notiunea de accident de traseu? Era ...

Buna ziua. A fost eliminata notiunea de accident de traseu? Era propusa, parca, de prin 2020. Nu am regasit modificarea in HG 223/2022. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 14:47, 19 Ianuarie 2024
Propuneri pot fi multe (prin presa scrisa, pe la tv, chiar prin parlament) dar prevederea legislativa este cu totul altceva, fiind de competenta Inspectiei muncii/ Ministerului muncii/ parlamentului. Nu a fost eliminata, ar fi o mare greseala, in defavoarea lucratorilor.
Aveti dreptate. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatori români care detaºeazã ori pun la dispoziþie lucrãtori la angajatori strãini Dragomir Dascalu Dragomir Dascalu In cazul angajatorilor romani care detaseaza ori pun la dispozitie lucratori la angajatori straini(din afara granitelor Romaniei): 1. Evaluarea riscurilor de ... (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiilor P.Daniela P.Daniela Am avut curiozitatea si am citit proiectul noii legi privind pensionarea si asa zisa ' recalculare" despre care auzisem vorbind doar in media. Mult nu m-am ... (vezi toată discuția)
De ce punctajul recalculat poate fi mai mic decat punctajul actual? ion + ion + In toate interventiile explicative ale Ministrului Muncii precum si a specialistilor ministerului si ai Caselor de Pensii tin sa ne aminteasca mereu ca daca ... (vezi toată discuția)