avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al unei rude ...

Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al unei rude și din anumite motive sa strâns o suma de 10600lei la întreținere și mi sa comunicat de către ruda aceasta ca se va semna sechestrul pe aparatament de mâine. Care sunt pași ? Ma poate scoate afara executorul ,am vreun termen la dispoziție sa mai pot plăti? Am citit undeva ca daca suma este sub 10000 lei numai au ce sa facă. Multumesc pt informatii
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:54, 19 Ianuarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti dvs ca nu mai au ce sa faca.
Platiti niste penalizari aiurea...in primul rand.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
adica stati in casa cuiva si nu i-ati platit nici intretinerea? ce bucurie pe ruda dvs...
sechestru nu inseamna decat ca ruda nu il poate vinde, urmeaza executarea silita, abia apoi va da afara
ideal e sa platiti pana sa se scoata casa la licitatie.
Și cam cât durează de la a pune sechestru pana la executarea silită? Cât timp am la dispoziție sa plătesc?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
ruda sa se inteleaga cu asociatia sa plateasca in cateva transe.
nu stiu cat timp aveti la dispozitie, dupa ce pun sechestru , nu e musai sa o scoata la vanzare imediat, dar o pot face.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iertat sa-mi fie, dar nu inteleg de ce nu faceti un credit sa platiti datoria, caci doar dumneavoastra v-ati "intretinut"? Decat sa va ganditi cum sa nu platiti ce ati consumat, mai bine ginditi-va cum sa platiti... Succes!

Alte discuții în legătură

Somație abuzivă de scoatere la licitație apartament deținut ca nudă proprietate, cu clauză de întreținere și uzufructuar mama mea. cum pot înlătura abuzul? ravita ravita Situatia mea este urmatoarea : am imprumutat privat suma de 8800 euro in ianuarie 2008 . Judecatoria Timisoara admite cererea si autorizeaza creditorul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in ce conditii pot vinde un apartament care unul din ... tanase marin tanase marin Buna ziua.in ce conditii pot vinde un apartament care unul din proprietari are sechestru pe cota indiviza? (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)