avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al unei rude ...

Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al unei rude și din anumite motive sa strâns o suma de 10600lei la întreținere și mi sa comunicat de către ruda aceasta ca se va semna sechestrul pe aparatament de mâine. Care sunt pași ? Ma poate scoate afara executorul ,am vreun termen la dispoziție sa mai pot plăti? Am citit undeva ca daca suma este sub 10000 lei numai au ce sa facă. Multumesc pt informatii
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:54, 19 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stați liniștit, legea protejează indivizi ca dvs., protejează datornicii, oamenii fără de cuvânt, și sancționează pe cei "care au ceva"; până prin martie nimenea nu poate fi evacuat! Legal!

Executorul nu vă scoate din casă. El valorifică apartamentul, plătește datoria și restul îl dă vechiului proprietar. Noul proprietar, dacă se găsește cineva să cumpere un apartament care deja are un om de calitatea dvs. locuind în el, s-a pricopsit cu un locatar pe care va trebui să-l evacueze. Complicat și de durată.

Vă expuneți unui singur risc: să vă treziți la ușă cu un individ simpatic, îmbrăcat în trening de firmă, cu burta răsfrântă peste pantaloni, cu lanț de aur gros, cu tatuaje, care vă înștiințează că este noul proprietar și că aveți 5 minute să plecați, după care începe să vă arunce afară tot ce aveți. Vă place?

Așa că cel mai bine ar fi ca, cu umilință, să rugați ruda care a fost atât de tolerantă, să vă păsuiască până faceți rost de bani, furnizându-i un calendar ferm de plată.

Irinamun a scris:

Buna seara. Locuiesc într-un apartament care este al unei rude și din anumite motive sa strâns o suma de 10600lei la întreținere și mi sa comunicat de către ruda aceasta ca se va semna sechestrul pe aparatament de mâine. Care sunt pași ? Ma poate scoate afara executorul ,am vreun termen la dispoziție sa mai pot plăti? Am citit undeva ca daca suma este sub 10000 lei numai au ce sa facă. Multumesc pt informatii

Luati legatura cu presedintele asociatiei si rugati-l sa va dea nr executorului. DIscutati cu ei si vedeti in cat timp trebuie sa achitati ca sa se inchida actiunea.

Irinamun a scris:

Și cam cât durează de la a pune sechestru pana la executarea silită? Cât timp am la dispoziție sa plătesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație abuzivă de scoatere la licitație apartament deținut ca nudă proprietate, cu clauză de întreținere și uzufructuar mama mea. cum pot înlătura abuzul? ravita ravita Situatia mea este urmatoarea : am imprumutat privat suma de 8800 euro in ianuarie 2008 . Judecatoria Timisoara admite cererea si autorizeaza creditorul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in ce conditii pot vinde un apartament care unul din ... tanase marin tanase marin Buna ziua.in ce conditii pot vinde un apartament care unul din proprietari are sechestru pe cota indiviza? (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)