avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineața din nou Ioan cu aceeași problema. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineața din nou Ioan cu aceeași problema. Acum se agravează ...

Buna dimineața din nou Ioan cu aceeași problema. Acum se agravează treburile. Conducerea a făcut doar ședința de Cex pt a găsi rezolvare tuturor problemelor descoperite și prezentate de unii proprietari. Întrebarea mea este va rog pt o asa problema nu trebuie făcută Adunare Generala (art. 49 din lege e f clar). Va mulțumesc și aștept cu interes răspunsurile și sfaturile avizate ale dvs. Zi buna sa fie
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:05, 18 Ianuarie 2024
In lege scrie clar care sunt atributiile presedintelui, comitetului, etc. si aveti varianta sa va adresati primariei ( compartiment specializat), instantei, etc., daca acestea nu sunt respectate.

Noi ce sfaturi sa va mai dam daca constatati si singur ca acestea nu sunt respectate?
Doar sa umplem forumul de mesaje...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare ad.gen. tomasso tomasso adunarea gen.ordinara se convoaca fie de presedintele asoc. fie de com. ex.,potrivit lg.230/2007,art.23 pct.3.:reiese ca este unul si acelasi lucru pt. ca ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv care sabotează președintele asociatiei prettydaniola prettydaniola Sunt președintele unei asociatii de proprietari si am un comitet executiv care ma saboteaza: nu ma sprijină cu nimic, nu este de acord cu nimic din ceea ce ... (vezi toată discuția)
Aga fara presedinte asociatie prezent andrei9811 andrei9811 Va rog frumos sa imi spuneti daca Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari poate avea loc in lipsa presedintelui? Presedintele a convocat adunarea ... (vezi toată discuția)