avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma nu doreste sa imi plateasca comisionul stabilit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma nu doreste sa imi plateasca comisionul stabilit

Buna ziua ,

Lucrez la o firma pe post de specialist comisionare si in urma unei negocieri salariale si a semnarii unui act aditional trebuia sa primesc un comision pentru fiecare contract pe care il verific . Luna aceasta nu am primit niciun comision pentru contractele verificate si le-am transmis acest lucru , au spus ca asa este nu am primit si ca se va rezolva , au trecut 7 zile lucratoare de atunci si inca nu mi-au virat suma respectiva. Acum au venit cu scuza ca nu se comisioneaza contractele verificate ci doar cele verificate si inchise , desi in actul aditional semnat de ambele parti scrie foarte clar ca pentru fiecare “contract verificat” se acorda o anumita suma .
Care este termenul legal in care sunt obligati sa imi dea banii si ce pot face in situatia in care refuza sa o faca ? Mentionez ca am actul aditional si mail-urile transmise catre ei ca si dovada ca mi se cuvin banii respectivi .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:38, 18 Ianuarie 2024
Buna ziua,
Termenul legal de plata este cel convenit de parti. In caz de neconformare, puteti solicita obligarea angajatorului la plata prin instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresați va unui av specializat în dreptul muncii..aveți șanse reale de câștig..
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de formare profesionala , prima de fidelitate mihai_vasile mihai_vasile Buna ziua. Firma pentru care lucrez m-a trimis la un curs de specializare pe care l-am absolvit acum 4 ani de zile. Costul scolarizarii a fost suportat ... (vezi toată discuția)
Retinere 50 % din salariu . este posibil? valentin_cristian valentin_cristian Conform CIM incheiat de mine cu angajatorul in data de 01.05.2008 trebuie sa primesc lunar o suma de bani mentionata in contract . CIM este unul standard, nu ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)