avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxe pe cafea in statele Unite ale Americii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxe pe cafea in statele Unite ale Americii

Buna,
Imi poate spune cneva care sunt taxele, accize..., la cafea in Statele Unite ale Americii, sau macar unde sa caut pentru a gasi aceasta informatie.Multmesc
O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:38, 1 Februarie 2010
Cat este nu stiu, insa sunt multe studii, inclusiv comparative sub aspect fiscal re. la cafea, pe un site care.... nu mai stiu daca functioneaza.
Numele site-ului de asemnea nu mi-l amintesc, insa dati un google pe "Asociatia Romana a Cafelei" si s-ar putea sa va duca unde trebuie; acolo, daca mai functioneaza site-ul sunt si studii pe beneficiile consumului de cafea si comunicate de presa si statistici... si cam tot ce a facut la momentul respectiv o firma deosebita de consultanta. B-)
lucia.popa a scris:
Imi poate spune cneva care sunt taxele, accize..., la cafea in Statele Unite ale Americii, sau macar unde sa caut pentru a gasi aceasta informatie.

Buna ziua,
Vedeti:
[ link extern ] /
si
[ link extern ]

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contractuale nedorite ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Am o problema cu un furnizor care doreste sa includa in contract 2 clauze care nu imi convin. Ma poate ajuta cineva cu niste motive juridice pentru care pot ... (vezi toată discuția)
Legislatia drogurilor aleszia aleszia In afara de legea nr. 143/2000, ce alte legi reglementeaza traficul si consumul ilicit al drogurilor ? Am dat un search pe google ... insa nu cred ca am gasit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit pe venit IRR IRR La infiintare ce ar fi mai bine sa aleg, impozit/profit sau impozit/venit pentru o societate care vinde online accesorii? (vezi toată discuția)