avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Va rog, sa ma ajutați cu o informație! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Va rog, sa ma ajutați cu o informație! Cine se ...

Bună ziua! Va rog, sa ma ajutați cu o informație!
Cine se ocupă cu intretinerea/curățarea aerisirilor la bloc, etaj 4/4.? Este în atribuțiile asociației sau trebuie sa ma ocup personal în regim privat ? MULȚUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:39, 19 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste aerisiri fac parte din proprietarea comuna. Pe cale de consecinta, curatare, intretinerea, repararea. cad in sarcina" asociatiei de proprietari.
Ce trebuie sa faceti dvs. ? Sa informati in scris conducerea as. prop. despre aceasta chestiune. Bine ar fi ca informarea sa fie semnata de 2-3 proprietari.
Asoc. de prop. trebuie sa va raspunda favorabil. Daca nu-si respecta aceste atributiuni, puteti sesiza Serviciul asociatii de proprietari din Primarioa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie dascalu n dascalu n buna ziua , ma confrunt cu urmatoarea problema , locuiesc la etajul 4 ( bineinteles ) mi s-a infiltrat apa in un perete si am facut igrasie din cauza ... (vezi toată discuția)
Acoperis de tabla luat de vant, plata daune giuglea giuglea Am achizitionat un apartament la etajul 4 cu acoperis de tabla.Acoperisul a fost facut de fostii proprietari de la etajul 4 fara autorizatie.Vantul a luat o ... (vezi toată discuția)
Atributiile asociatiei de proprietari Alecseinovici Alecseinovici Bună ziua! Locuiesc într-un bloc cu 4 etaje din oraşul Bacău. În ultima lună s-a produs o avarie la sistemul de canalizare al blocului (ţevi). De la ... (vezi toată discuția)