avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT IPOTECAR-VA ROG UN SFAT, URGENT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT IPOTECAR-VA ROG UN SFAT, URGENT

Sunt in cam in aceeasi situatie cu cea a utilizatorului Asul28, am un credit bacar care a fost vandut catre o firma de recuperari.
Am luat legatura cu cei de la firma de recuperari si am incercat sa ma inteleg cu ei dar nu se poate. L-am propus sa platesc ca la banca dar ei mi-au spus ca ei nu sunt baca si mi-au dat de inteles ca nu am incotro si ca trebuie sa le accept conditiile.
Conditiile lor sunt:
1. sa fac o cerere prin care cer restructurarea creditulu;
2. dupa analizarea cererii vor sa inchei un contract cu ei;
3. vor ca timp de 11 luni sa platesc rata ca la banca+30 E;
4. dupa a 12 luna vor intreaga suma a creditului;
5. daca nu dau intreaga suma imi ia casa;

Este legal ce imi cer ei,avand in vedere ca eu am un contract cu banca pe 30 de ani ?

Ce ma sfatuiti ???
Sa fac ce zic ei?? Dar eu nu voi avea intraga suma peste 12 luni, sunt convinsa??

m-au terorizat cei de la firma de recuperari,impunandu-mi sa fac acea cerere prin care imi iau angajamentul ca platesc credirul in 12 luni. Am spus ca am facut o notificare prin care cer o conciliere amiabila si mi-a spus ca nu o sa ma primeacsa nimeni pana nu fac acea cerere.Nu inteleg refuzul lor,imi recunosc datoria,vreu sa achit,dar nu pot sub nici o forma in 12 luni.Ce ma sfatuiti sa trimit cerea? Nu stiu cum sa procedez! Multumesc!
pei nu le cereti acordul ca sa trimiteti notificarea =D>, o trimiteti si ei vor fi nevoiti sa dea un raspuns in scris , evident ca atunci nu vor putea sa spune nu :)):rofl: la o intrevedere cu dvs.

PS cateva zile nu mai raspundeti la telefon ( atentie doar cateva zile cat este necesar sa ajunga notificarea dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Banca a vandut creanta, cum pot afla care e suma reala si ce am de facut? ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un raspuns legal in urmatoarea situatie: o cunostiinta a contractat un credit de nevoi personale in urma cu 2 ani de ... (vezi toată discuția)