avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical 1. In cazul in care am o indicatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical 1. In cazul in care am o indicatie terapeutica ...

Concediu medical

1. In cazul in care am o indicatie terapeutica de terapie hiperbara, si apelez la o clinica privata (fara contract cu CNAS), pot beneficia de concediu medical (sunt angajat cu CIM) ?

2. Pe perioada previzului (dat de angajator) imi pot lua concediu de odihna? De asemeni, pot lucra 1/2 din timpul zilnic de lucru, restul sa-l folosesc pt. a cauta altceva?

3. In cazul in care eu dau preaviz companiei, imi pot lua concediu de odihna?

4. Dar medical?

Desi pe perioada prezvizului, CIM continua sa isi produca toate efectele (deci si tipurile de concedii)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 09:55, 21 Ianuarie 2024
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in timpul preavizului de demisie vladalexgeorge vladalexgeorge buna. am o intrebare. pot sa imi concediu de odihna sau medical in perioada cand sunt in preavizul dat de mine la demisie. eu am 15 zile peavizul. stsu mai ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)