avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am nevoie sa obțin un certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am nevoie sa obțin un certificat de Moștenitor auxiliar ...

Buna ziua
Am nevoie sa obțin un certificat de Moștenitor auxiliar după niște pamânturi care au fost descoperite după moartea tatălui meu. Am mers la notarul din Ploiesti la care in 2010 am făcut moștenirea inițială ( fără pamânturi) si mi-i sa spus ca dosarul a fost distrus in 2020 si acum trebuie sa iau totul de la capăt, eu locuind in Anglia. Exista undeva o copie care as putea sa o accesez ? Am căutat informații pe internet la cnpp.ploiesti.ro dar nu am găsit răspuns. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:02, 21 Ianuarie 2024
Pai dosarul conține copii. Originalele sunt la dvs. (Certificatul de moștenitor inițial, Certificatul de deces, actele de stare civilă ale moștenitorilor, actele de proprietate ale terenurilor descoperite acum etc)
Mulțumesc Raluk207. Atunci de ce notarul spune ca trebuie sa încep procesul de succesiune din nou ca și cum nu l-as fi făcut in 2010?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa îl începeți din nou. Doar ca trebuie sa pregătiți un alt dosar pentru certificatul de moștenitor suplimentar.
Mulțumesc
O ultimă întrebare: Acest nou dosar trebuie făcut la același notar care oricum nu mai are datele din 2010, sau pot să îl fac la alt notar. Mulțumesc
La același notar. Acolo este înregistrată cauza succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cote succesiune ANHA ANHA Bunicul avea in proprietate, impreuna cu bunica o casa de locuit, anexe si niste pamanturi. Au avut impreuna 3 copii. Dupa moartea bunicului, unul din copii a ... (vezi toată discuția)
Discutii notariale iany77 iany77 Se face o succesiune a unui imobil inscris intr-o CF veche. Dupa 7 ani d-na notara redeschide succesiunea si introduce un imobil in baza Titlului de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor Raluca marcu Raluca marcu Buna dimineata, Exista un certificat de mostenitor din 1992 pe care sunt trecute o casa si o suprafata de teren pe care e si casa!Toate aceste au fost donate ... (vezi toată discuția)