avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Într-un proces de divorț s-a stabilit că una din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Într-un proces de divorț s-a stabilit că una din părți să ...

Într-un proces de divorț s-a stabilit că una din părți să plătească pensia de întreținere.La mai bine de un an partea adversa refuza plata. Procesul este supus apelului. Între timp poate fi executata silit partea adversa pentru a plăti pensia de întreținere?
Cel mai recent răspuns: Ccata , utilizator 14:24, 20 Ianuarie 2024
Hotărârea e executorie de la fond.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata pensie alimentara adi_2010 adi_2010 S-a pronuntat hotararea in procesul de fond si s-a stabilit plata unei pensii alimentare incepand cu luna mai 2010. Nu am primit inca hotararea acasa (am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua! Am o intrebare la dumneavoastra.Fostul concubin are de platit la fetita pe care o avem impreuna 178 lei pensie alimentara in fiecare luna.Si-a dat ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Stancu Aurelian Stancu Aurelian buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru ... (vezi toată discuția)