avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apelul. Instanta de fond a dat o sentinta provizorie. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Apelul. Instanta de fond a dat o sentinta provizorie. O parte ...

Apelul. Instanta de fond a dat o sentinta provizorie. O parte din proces a executat sentinta integral . Are drept acea parte sa depuna apel principal dupa executarea integrala a sentintei ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:37, 22 Ianuarie 2024
Buna ziua, in principiu, da dar trebuie analizate mai multe aspecte precum interesul, calitatea, etc. in functie de datele concrete din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neregularitate act procedura bufa bufa cf art 108 c.p.c., daca municipiu a participat la fond si la apel fara sa faca cerere de interventie ,iar partile nu au intervenit,neregularitatea se acopera ... (vezi toată discuția)
Cum pot suspenda executarea unei sentinte executorii pronuntata de instanta de fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Am urmatoarea speta : Intr-un litigiu de munca in care partile sunt reclamant-un angajat al firmei X iar parat - un angajat al acestei firme . ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta pt cererea de suspendare provizorie a executarii Krissia . Krissia . 1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)