avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Am rezervat bilete de avion cu pașaportul. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Am rezervat bilete de avion cu pașaportul. Întrebarea ...

Buna ziua,
Am rezervat bilete de avion cu pașaportul. Întrebarea mea este, eu o sa vand apartamentul, pașaportul mai este valabil?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:24, 22 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În pașaport nu este indicată adresa de domiciliu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume bună ziua, am rezervare la avion și în grecia ... Andra ionescu Andra ionescu Schimbare nume Bună ziua, am rezervare la avion și în Grecia cu un proiect european pe numele dinaintea divorțului ,întrebarea mea ar fi dacă mai ... (vezi toată discuția)
Vacanta in emiratele arabe unite cu un pasaport pierdut Stefan.Ivan Stefan.Ivan Buna dimineata ! Luni 11.02.2019 urmeaza sa plec in vacanta in Dubai dar exista o problema , mi-am pierdut pasaportul , credeti ca exista o cale de a face rost ... (vezi toată discuția)
Supra-rezervarea: îmbarcarea dvs. nu este nicodatã garantatã ! legalmgm legalmgm Ai bilet de avion, ai toate documentele necesare si suficiente in regula (CI sau paşaport, etc.), te duci la aeroport, te prezinţi la timp pentru control si ... (vezi toată discuția)