avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT ...

TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024

FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA.

ACEST EVALUATORI ISI BAT JOC SI SUPRAEVALUEAZA TERENURILE.

CINE SA OFERE SUMA DE 8400 DE LEI / HA PE TERENUL NEPRODUCTIV ?

CE SE POATE FACE IMPOTRIVA ACESTEI FIRME CARE E MANA IN MANA CU NOTARII DIN DOLJ ?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
gigliola, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 23 Ianuarie 2024

gigliola a scris:

Ca voi notarii sunteti corecti, ce sa zic ?

Da, suntem.
Suntem cea mai transparenta și corecta profesie din punct de vedere fiscal.
Câte chitante/bonuri/facturi ați primit de la un avocat? Dacă eu cumpăr 50 de kile de porumb de la dvs, îmi dați factura?
Eu nu vand grau. Arendasul vinde .

gigliola a scris:

Unde sunt mai mari doamna? Unde ati vazut dvs. ca un ha de teren neproductiv este 8400 de lei in Mehedinti? Evaluatorii astia de au facut grila notariala isi bat joc de oameni . Am vorbit si la primarie, numai un idiot ar da 8400 de lei / ha de teren neproductiv. Intrebati la agentiile imobiliare din Mehedinti, ca nimeni nu e idiot sa dea 8400 de lei/ ha de teren neproductiv. Cine sa ofere 8400 de lei / ha daca hectarul ala e plin cu bolovani, nu se poate face agricultura pe el.? Dvs. stiti ce e ala un hectar de teren neproductiv ?

Ia uitați aici preturile pe extravilan, în Mehedinți
[ link extern ]

Și din nou...vindeti-l cu 2 lei. Sau dati-l pe degeaba. Cine va oprește?
Aici nu e vorba de 50 kg de porumb . De ca sa platesc eu succesiunea la circa 2.200.000. lei, daca pe teren nu pot lua decat 1.700.000 lei sau si mai putin ?
Din cauza dvs a notarilor o sa-l dau pe degeaba.

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)
Evaluare notariala teren intravilan DLaurentiu DLaurentiu Buna ziua! Vreau sa vand un teren intravilan localizat in Bucuresti.Am facut toate actele necesare vanzarii,m-am inteles cu cumparatorul la pret(50.000 ... (vezi toată discuția)
O primarie incalca codul fical marielamotte200 marielamotte200 Conform codului fiscal din anul 2018 si 2019 , impozitul la hectarul de teren arabil extravilan este 42-50 lei, impozitul la hectarul de teren pasune ... (vezi toată discuția)