avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posed un certificat de mostenitor pt o casa si ceva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posed un certificat de mostenitor pt o casa si ceva teren la ...

Posed un certificat de mostenitor pt o casa si ceva teren la tara, in urma succesiunii tatalui meu in raport de 3/4, impreuna cu mama vitrega,ea are 1/4 ,tatal meu recasatorindu-se dupa decesul mamei mele.Ei au avut act de vinzare cumparare de la tatal tatalui meu(bunicul meu patern) Intre timp, mama vitrega a parasit casa de la tara ducindu-se la o nepoata iar aceasta a internat-o la un centru pt batrini ,Intrebarea mea este daca ea este obligata sa-si plateasca cota indiviza la primarie .?Ma refer aici la taxele locale pe casa si terenul arabil.Cum pot face iesirea din indiviziune?Taxele la primarie eu le platesc , ingrijesc casa, aduc imbunatatiri....de locuit nu locuiesc, acolo, vin doar in week-end, vara, am domiciliul la oras.Multumesc
Cel mai recent răspuns: raoul61 , utilizator 09:14, 23 Ianuarie 2024
E proprietara, taxele trebuiesc platite indiferent unde locuieste.
Problema este ca primaria nu ia in considerare acest fapt.Zice ca nu are din ce sa plateasca, ea avind 1200 lei pensie.Nu a platit din 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in urma decesului tatalui meu,impreuna cu mama vitrega(sotia ... raoul61 raoul61 Buna ziua.In urma decesului tatalui meu,impreuna cu mama vitrega(sotia lui casatoriti legal),avem un certificat de mostenitor dupa efectuarea succesiunii, eu ... (vezi toată discuția)
Am drept de mostenire de pe urma unui unchi vitreg? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Exista următoarea speță : străbunicul meu, tatăl bunicii ... tcdcostinel tcdcostinel Exista următoarea speță : Străbunicul meu, tatăl bunicii mele, după moartea străbunicii ( anul 1974) s-a recăsătorit. Împreună cu noua soție, pe ... (vezi toată discuția)