avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine verifica activitatea si documentele unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine verifica activitatea si documentele unui administrator care ...

Cine verifica activitatea si documentele unui administrator care lucrează mana în mana cu președintele asociației de locatari și care nu au vrut sa aibe o comisie de cenzori? Administratorul își mărește salariul la fiecare început de an cu acordul președintelui fără sa organizeze nici o ședință.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 23 Ianuarie 2024
Exista la Primarii un compartiment care ar trebui sa se ocupe cu asociatiile da locatarisi/sau proprietari ... depuneti o sesizare acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut? mira55 mira55 In lista lunara de intretinere au aparut sume de bani care nu au fost discutate in adunarea generala a proprietarilor si nici aprobate prin bugetul anual de ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari - cenzori / verificari contabilitate Maria Neagu Maria Neagu Va rugam un sfat! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Desi Adunarea Generala a proprietarilor unei asociatii de locatari a ales o comisie de cenzori, ... (vezi toată discuția)
Presedinti de asociatii de proprietari ARKzad ARKzad Cine poate sanctiona sau cui i se pot adresa nereguli facute de presedintele asociatiei de proprietari in legatura cu nerespectarea statutului asociatiei si a ... (vezi toată discuția)