avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, Am o întrebare în legătură cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, Am o întrebare în legătură cu asociația de ...

Bună seara, Am o întrebare în legătură cu asociația de proprietari. Când nu mai locuiste nimeni în apartament fac cerere de scădere a persoanelor. Dar când după o perioada revin sa locuiesc la apartament tot asa fac cerere sa anunț câte persoane locuiesc? Administratora imi cere copie după a buletinele celor care locuiesc în apartament, mai este nevoie de când sa dat legea cu protecția datelor? Fondul de rulment și de reparații este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:53, 23 Ianuarie 2024
Are nevoie de buletine ca sa-i treaca in cartea de imobil.
Da, fondurile sunt obligatorii, daca s-au votat in AG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii asinth asinth Spuneti-mi, va rog, daca Asociatia este obligata sau nu, sa aiba un fond de reparatii. Am cerut in scris la Asociatie sa-mi comunice cuantumul fondului de ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment argox argox Buna ziua, ma puteți ajuta va rog, sa înțeleg dacă legea 230/2007 ma obliga la achitarea fondului de rulment? si dacă, da, de ce trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Fond special anairam_unid anairam_unid Buna seara Asociatia de proprietari a hotarat anul trecut intr_o hotarare AGA cum ca fiecare apartament sa plateasca un fond special de 500 lei.Acest fond ... (vezi toată discuția)