avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Orange 2017
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Orange 2017

Buna ziua.Am primit o notificare de la KRUK Romania pentru o datorie la Orange din 2017 pentru nerespectarea contractului . Care sunt pasii care ar trebui sa ii urmez? S-a prescris datoria, am alte solutii sau ar trebui sa platesc? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
ioo03, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:28, 23 Ianuarie 2024
deocamdata nu trebuie sa faceti nimic, mai ales, nu raspundeti. Apoi, daca va treziti dat in judecata, atunci depuneti intampinare si solicitati respingerea actiunii ca fiind implinit termenul de prescriptie, poate apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare firma recuperare razvan22 razvan22 Acum cateva zile a primit maicamea o notificare de la kruk ca are de datorat in jur de 2000 de lei catre telekom(fostul romtelecom)datoria fiind din 2006...in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Executari silite mihaigaby mihaigaby Solicit daca se poate un model de cerere pentru instanta pentru a recunoaste prescriptia unei datorii. Detali. In urma cu aprox. 15 ani am avut o datorie la ... (vezi toată discuția)