avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cartea tehnica a unei constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cartea tehnica a unei constructii

Cartea tehnica a unei constructii
Constructia condominiului dateaza din 1926 ;si a fost proprietatea statului roman pana in 1973 cand apartamentele au fost vandute locatarilor prin OJCVL(Oficiul judetean de constructie si vanzare locuinte)
Intrebare: unde se poate gasi cartea tehnica a constructiei?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:47, 23 Ianuarie 2024
Puteti intreba la primarie si la Inspectoratul de stat in ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces si identificare parti comune imobil alexberi alexberi In care acte ale unui imobil se regaseste descrierea spatiilor cu acces comun? Dintre actele cunoscute de mine sunt: - actele de proprietate ale ... (vezi toată discuția)
Usa subsol de bloc buna seara, se da urmatoarea situatie: un ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Usa subsol de bloc Buna seara, Se da urmatoarea situatie: un vecin de bloc doreste sa mute usa de la subsol , pe lateralul scarii de acces. Se poate face ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)