avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... greseala sau infractiune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

greseala sau infractiune?

Am 2 revizuiri pe rol, care ataca 2 hotarari din alte 2 dosare x si y.
Aceste ultime 2 dosare lipsesc. Am aflat ca in iulie 2023, au fost trimise spre atasare la un al treilea dosar z. Este fapta penala ce a facut grefierul arhivar? Dosarele x si y nu sunt necesare pentru solutionarea dosarului z. Hotararea din z a fost pronuntata dar de 2 luni nu a fost redactata. Astfel, dosarele care necesita atasarea dosarelor x si y au fost intarziate cu 6 luni
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
gbar, utilizator
Cel mai recent răspuns: gbar , utilizator 21:42, 24 Ianuarie 2024
Buna ziua, nu este nicio fapta penala.
Si eu inclin sa cred ca nu ar fi infractiune, totusi, dosarele sunt intarziate.
Nimeni nu il poate intreba pe grefier de ce a trimis dosarele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare se ... kng11 kng11 Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare Se da urmatoarea speta: X il intreaba pe Y daca nu l poate ajuta cu obtinerea unui act de la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Georgian2all Georgian2all Buna ziua am rugamintea de a ma lamuri cu privire la problema ce o voi expune in randurile de mai jos. Am un dosar ce a ramas in pronuntare la data de 19.10 ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta-judecatorie desfiintata Dan Soare Dan Soare In luna iunie 2016, Judecatoria X declina competenta in favoarea Judecatoriei Y. Conform C.pr.civ. dosarul se trimite de indata judecatoriei in favoarea careia ... (vezi toată discuția)